Gratis verzending boven de €70.00

bllthelabel-geluk-in-je-leven

Geluk in je leven vinden: Stel jezelf deze 5 vragen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Er zijn talloze kansen voor ons om om geluk te vinden, maar we laten ze in de meeste gevallen voorbijgaan zonder te beseffen dat dit is waar we al die tijd op hebben gewacht. Ik deel hier 5 vragen met je die je kunnen helpen deze kansen te gaan herkennen.

meer-geluk-in-je-leven

1. Wat heb ik in mijn leven waar ik echt dankbaar voor ben?

We hebben allemaal veel om dankbaar voor te zijn. Maar de meesten van ons nemen deze als vanzelfsprekend aan. Bijvoorbeeld, het feit dat we nu ademen en leven, zal voor de meesten van ons onopgemerkt blijven. Maar als we ziek worden, of erger nog, als we op ons sterfbed liggen, beseffen we pas hoe belangrijk elke ademhaling was. Stel jezelf dus de vraag; waar ben ik vandaag dankbaar voor wat ik normaal voor lief neem?

2. Breng ik mijn tijd door met de juiste mensen?

Er is een oud gezegde dat luidt: vertel me wie je vrienden zijn en ik zeg je wie je bent. Kijk eens om je heen. Ben je omringd door de juiste mensen? Maken ze je blij? Of slepen ze je mee in een neerwaartse spiraal?

3. Hoeveel geld heb ik echt nodig om geluk te vinden?

Geld is belangrijk, maar niet zo belangrijk. Natuurlijk, als je veel geld hebt, is het gemakkelijker om aankopen te doen die je gelukkig kunnen maken. Maar wist je dat geld hebben niet automatisch leidt tot geluk? Er zijn veel ongelukkige, maar buitengewoon rijke mensen. Stel jezelf dus de vraag; hoeveel geld heb ik echt nodig?

4. Wat doe ik om van de wereld een betere plek te maken?

Doe wat goed is, zonder dat je iets terug verwacht. Deze denkwijze is een manier van denken die elke persoon op deze planeet dagelijks zou moeten naleven. Probeer op je eigen manier, met wat je hebt, de wereld tot een betere plek te maken. Doe wat nodig is om een ​​verschil te maken in het leven van iemand anders. Geloof me, je zult je aan het eind van de dag een stuk beter voelen over jezelf.

5. Leef ik het leven dat ik wil leven?

Voor mij is dit de belangrijkste vraag. Leef je echt het leven dat je voor jezelf wilt? Of leef je een bepaald leven omdat anderen dat van je verwachten? Je weet daar het antwoord wel op. Je moet alleen iets dieper graven dan normaal. Als je echt geluk wilt vinden, moet je houden van wat je doet en het leven leiden dat je wilt.

Wil je nog meer tips om meer geluk te vinden in je dagelijks leven? Bekijk dan dit artikel!

Geef een reactie
✅ Made-To-Order

Om overproductie te voorkomen

✅ Gratis verzonden

Bij bestellingen boven de €70,-

✅ Betaal veilig & eenvoudig

Met iDeal, Creditcard of Klarna

✅ Vandaag besteld ≠ morgen in huis

Verzonden binnen 5-7 werkdagen