Veelgestelde vragen.

FAQ

Natuur, in de gebruikelijke zin, verwijst naar essenties die onveranderd zijn door de mens; ruimte, de lucht, de rivier, het blad. Kunst. wordt toegepast op de mengeling van zijn wil met dezelfde dingen, zoals in een huis, een kanaal, een standbeeld, een schilderij

Maar zijn activiteiten bij elkaar genomen zijn zo onbeduidend, een beetje hakken, bakken, repareren en wassen, dat ze in een indruk zo groots als die van de wereld op de menselijke geest, het resultaat niet veranderen.

De zon gaat onder door een dicht bos.
Windturbines op een grasvlakte, tegen een blauwe lucht.
De zon schijnt over een bergkam die afloopt naar de kust. In de verte rijdt een auto over een weg.

Ongetwijfeld hebben we geen vragen te stellen die onbeantwoordbaar zijn. We moeten zo ver vertrouwen op de volmaaktheid van de schepping, dat we geloven dat welke nieuwsgierigheid de orde der dingen ook in onze geest heeft gewekt, de orde der dingen kan bevredigen. De toestand van ieder mens is een oplossing in hiërogliefen voor die vragen die hij zou willen stellen.

Klantenservice

Veelgestelde vragen

MaattabellenWaar kan ik de maattabellen vinden?

De maattabellen vind je hier.

Klantenservice

Ik heb een vraag, hoe kan ik jullie bereiken?

Je kunt ons telefonisch, via email of Whatsapp bereiken. Alle contactgegevens vind je hier.Ik heb een beschadigd item. Met wie moet ik contact opnemen?

Je kunt ons telefonisch, via email of Whatsapp bereiken. Alle contactgegevens vind je hier.Kan ik stage lopen bij BLL THE LABEL?

Ben je toe aan een uitdaging? Stuur ons een bericht!Kan ik samenwerken met BLL THE LABEL?

Natuurlijk! We staan altijd open voor samenwerkingen. Stuur ons een bericht!Kan ik gepersonaliseerde kleding bestellen bij BLL THE LABEL?

Dat kan! Al vanaf 1 stuk. Stuur ons een bericht!

RetournerenKan ik een item retourneren?

Je kunt je gekochte artikel(en) binnen 14 dagen na de datum van aankoop retourneren. Artikelen worden terugbetaald als ze in de originele staat worden geretourneerd, inclusief prijskaartjes en sealbags. Zorg ervoor dat de artikelen ongedragen, ongewassen en onbeschadigd zijn. Opmerking: Alle geretourneerde artikelen moeten ongewijzigd zijn en de originele verpakking bevatten, inclusief alle labels waarmee het artikel is geleverd.Hoe kan ik een item retourneren?

Items kun je retourneren aan de Thomas Edisonweg 33 in Drunen of per post. 

Ons postadres: BLL THE LABEL | Thomas Edisonweg 33 | 5151DH | DrunenWat zijn de kosten voor het retourneren?

De retourkosten (per post) zijn voor eigen rekening.Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling?

Nadat wij je geretourneerde artikelen hebben ontvangen, zal je terugbetaling binnen 14 dagen worden verwerkt.

AankopenHoe weet ik of een item niet meer op voorraad is?

Als je geen maat, kleur of ontwerp kunt kiezen, betekent dit dat het artikel momenteel is uitverkocht. Meld je aan met je e-mailadres om op de hoogte te worden gebracht van een nieuwe voorraad.Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

Het is niet mogelijk om je bestelling te annuleren. Wel kun je de aankoop(en) binnen 14 dagen na aankoop retourneren. Je ontvangt dan je geld terug.Kan ik een item pre-orderen?

Op geselecteerde artikelen is er een mogelijkheid om een product vooraf te bestellen.Wanneer is de uitverkoop?

Wij doen niet aan de gebruikelijke seizoensuitverkoop. Wij kunnen je wel verrassen met een occasionele promotie.Wat als mijn item beschadigd, niet juist of niet naar wens is?

Als je een beschadigd, defect of verkeerd artikel hebt ontvangen, neem dan contact op met ons. Stuur ons een foto van de schade, of het verkeerde artikel dat je hebt ontvangen, evenals je bestelnummer. We zijn er voor je!

BetalingenMet welke betaalmethoden kan ik een betaling doen?

Je kunt veilig betalen met iDeal, Visa Mastercard en Klarna Achteraf betalen.

LeveringWat zijn de leveringskosten?

De verzendkosten bedragen €4,95 bij leveringen binnen Nederland. Bij een bestelbedrag van €70 of hoger, wordt je pakket gratis verzonden. De kosten voor leveringen in België bedragen €10,00.Wat is de levertijd?

Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen te leveren, afhankelijk van de bestemming en de voorraad.Kan ik mijn bestelling volgen met Track&Trace?

Ja dat kan! Deze ontvang je per email nadat wij je bestelling hebben overgedragen aan de pakketdienst.

WasvoorschriftenHoe moet ik mijn item wassen?

Katoen kan in de wasmachine of op de hand gewassen worden. Om te voorkomen dat kledingstukken krimpen en om ze er op hun best te laten uitzien, wassen op 30°.

Behandel vlekken voor het wassen door er een beetje vlekverwijderaar op te deppen. Doe bij donkere kledingstukken een vlekkentest op een naad aan de binnenkant om te controleren of de kleur niet wordt aangetast.

Hang katoen buiten te drogen, omdat het door de hitte van de droogtrommel kan krimpen.

Giftcard

Kan ik een Giftcard kopen bij BLL THE LABEL?

Ja! De giftcards zijn te verkrijgen vanaf €10,00. Zie alle giftcards hier.
Wanneer ontvang ik een de Giftcard?

Heb je een last-minute cadeau nodig? Je kunt kiezen voor een digitale cadeaubon en deze meteen in je mailbox ontvangen.

Hoe gebruik ik mijn giftcard?

Je kunt de Giftcard code invoeren tijdens het afrekenen.

Hebben de Giftcards van BLL THE LABEL een vervaldatum?

De Giftcards hebben geen vervaldatum.