fbpx

OVER ONS

Ik ben Nick en 6 jaar geleden, in 2013, besloot ik mijn leven over een andere boeg te gooien. Het leven in Suriname bood me onvoldoende uitdaging en ik besloot naar Nederland te verhuizen om in Den Bosch Technische bedrijfskunde te gaan studeren.

Mijn avontuur begon op 22 juli 2013 in Vlijmen. Een klein Brabants dorpje waar ik ging samenwonen met een neef. Geen vrienden en geen familie hier. Alles was nieuw. Het noodlot sloeg na een jaar toe. Ik raakte mezelf kwijt en belandde in een zwart gat. Een depressie. Verdriet, heimwee en te weinig zelfvertrouwen waren hier de oorzaken van.

Ik leefde op de automatische piloot en stond op het punt mijn avontuur in Nederland te beëindigen. Op dat moment kwam ik Marly tegen. Mijn redder. Marly gelooft in me, heeft me lief en leerde me het leven weer te waarderen. Dit is precies de tekst die ik op mijn borstkas getatoeëerd staat “Bribi, Lobi, Libi.”

Bribi, Lobi, Libi staat voor geloof, liefde en leven.

Heb geloof in jezelf en alles wat je doet, heb lief en leef het leven.


Lobi, liefde dus, staat in dit verhaal centraal. Het gaat erom dat je liefde hebt voor jezelf, de aarde, je medemens en het leven.


Dankzij deze drie peilers ben ik boven mezelf uitgestegen. Ik ben al twee jaar eigenaar van mijn eigen kledinglabel genaamd BLL THE LABEL. Hiermee wil ik door kleding mijn verhaal vertellen zodat ik de rest van de wereld kan inspireren.


Alvast wat inspiratie opdoen?
Lees dan 5 LOBI TIPS OM POSITIEF TE BLIJVEN!


Ben je benieuwd naar de kledingstukken?
Neem een kijkje.


Het team

Het team van BLL The Label bestaat uit creatievelingen die het leven vanuit een positief oogpunt bekijken. We zien een team als verschillende individuen, die door hun verschillende kwaliteiten samen een prachtig eindproduct maken. BLL THE LABEL is een jong bedrijf dat volop in ontwikkeling is met als doel de wereld is inspireren en te motiveren door middel van kleding.
    ons team

    Samen liefde

    ons team
    lobi makandra
HET VERHAAL
Een kleine Surinamer op avontuur

een duurzaam verhaal

biologisch katoen

Een eerlijke prijs voor duurzaamheid.

fair wear

Veiliger werken en beter leven.

duurzame verpakking

Vermindert de ecologische afdruk.

kleding met een boodschap

Samen het verschil maken.