Gratis verzending boven de €70.00

Over ons

Het ontstaan van BLL THE LABEL

Het verhaal achter Lobi

Mijn naam is Nick en in 2013 nam mijn leven een andere wending. Ik gooide in dat jaar mijn leven over een andere boeg. Het leven in Suriname was ik beu dus besloot ik in mijn eentje naar Nederland te verhuizen om Technische bedrijfskunde te gaan studeren in Den Bosch.

Het avontuur begon op 22 juli 2013 in Vlijmen. Vlijmen is een klein Brabants dorpje waar ik ging samenwonen met een neef. Geen vrienden en verdere familie. Alles was nieuw. Na een jaar raakte ik mezelf kwijt. Een depressie. Verdriet, heimwee en te weinig zelfvertrouwen waren hier de oorzaken van.

Geloof, liefde & leven

Bribi, Lobi & Libi.

Ik leefde op autopiloot en stond op het punt mijn avontuur in Nederland te beëindigen. Op dat moment kwam ik Marly tegen. Mijn redder. Marly gelooft in mij, heeft mij lief en leerde mij het leven weer te waarderen. Dit is precies de tekst die ik op mijn borstkas getatoeëerd heb staan; “Bribi, Lobi, Libi.” 

Een kledingmerk was geboren

BLL THE LABEL

Bribi, Lobi, Libi staat voor geloof, liefde en leven. Heb geloof in jezelf en alles wat je doet. Heb lief en leef het leven. Lobi, liefde dus, staat in dit verhaal centraal. Het gaat erom dat je liefde hebt voor jezelf, de aarde, je medemens en het leven. Bribi, Lobi en Libi zijn dan meteen ook de pijlers waarop ik mijn merk BLL THE LABEL gebouwd hebt.

Waarom we dit doen

De WHY

Met BLL THE LABEL vertel ik mijn eigen verhaal om deze met de wereld te delen. Op die manier kan ik mensen inspireren en motiveren om het leven te waarderen, de beste versie van zichzelf te worden en bij te dragen aan een liefdevolle wereld. Dit doe ik door Lobi – Liefde – als uitgangspunt te gebruiken in mijn ontwerpen. Ik geloof dan ook echt dat liefde de mensen rondom ons kan helpen en de maatschappij kan veranderen zodat we met z’n allen kunnen bijdragen aan een liefdevolle, positieve en duurzame wereld.

Duurzame kleding van hoge kwaliteit

Wanneer je kleding van BLL THE LABEL koopt, dan kan je kleding van hoge kwaliteit verwachten die eerlijk vervaardigd is. Net omdat die liefde zo centraal staat binnen het merk, is het erg belangrijk dat die liefde ook getoond wordt naar de mensen toe die de kleding vervaardigen.

De T-shirts, hoodies en sweaters van BLL THE LABEL worden in Bangladesh vervaardigd onder eerlijke arbeidsomstandigheden in een fabriek die onder toezicht staat van de Fair Wear Foundation.

De kleding is gemaakt van gerecycled katoen, GOTS-gecertificeerd biologisch katoen en gerecycled polyester. Alle kleding is daarnaast ook nog eens made-to-order om zo verspilling tegen te gaan en ervoor te zorgen dat er minder kleding op de afvalberg terecht komt.

✅ Made-To-Order

Om overproductie te voorkomen

✅ Gratis verzonden

Bij bestellingen boven de €70,-

✅ Betaal veilig & eenvoudig

Met iDeal, Creditcard of Klarna

✅ Vandaag besteld ≠ morgen in huis

Verzonden binnen 5-7 werkdagen