Gratis verzending boven de €70.00

Inspiratie

positieve gezondheid

Positieve gezondheid: mijn visie op welzijn

Ontdek mijn visie op positieve gezondheid en hoe het je leven kan verrijken. Leer hoe je welzijn kunt verbeteren door je te richten op veerkracht en zingeving.

no spang betekenis

De betekenis van No Spang: Wat je moet weten

Ontdek de betekenis van No Spang, een populaire uitdrukking uit het Surinaams. Leer over de oorsprong, het gebruik en de culturele context van deze veelgebruikte term.

straattaal

Wat betekent het woord lobi in straattaal?

Ontdek de betekenis van ‘lobi’ in straattaal en hoe het wordt gebruikt. Ik deel mijn kennis over deze populaire term en zijn Surinaamse oorsprong. Leer hoe je lobi kunt gebruiken!

fawaka

Wat betekent fawaka?

Ontdek de betekenis van ‘fawaka’ en duik in de kleurrijke wereld van straattaal. Ik leer je hoe je deze groet gebruikt en waar het vandaan komt. Verrijk je taalkennis!

Wat is Faja Lobi?

Wanneer je denkt aan nationale symbolen, komen vaak vlaggen en volksliederen in je op. Maar heb je ooit nagedacht over hoe bloemen ook een land kunnen vertegenwoordigen? Neem bijvoorbeeld de Faja Lobi van Suriname, een bloem die niet alleen prachtig is om naar te kijken, maar ook een diepe culturele betekenis heeft. In dit artikel […]

Duurzame T-shirt Lobi Boxlogo White Ontwerp

Surinaams woord lobi: Dit is de betekenis

Suriname is een land met een rijke culturele en taalkundige diversiteit. Een van de meest bijzondere woorden die deze diversiteit weerspiegelen, is ‘lobi’. Dit woord betekent ‘liefde’ in het Sranantongo, de lingua franca van Suriname. Maar lobi is meer dan alleen een vertaling. Het heeft diepe wortels in de Surinaamse cultuur en geschiedenis. In deze […]

manifesteren kun je leren

Manifesteren kun je leren boek

Ontdek hoe ‘manifesteren kun je leren’ jouw leven kan transformeren naar succes en positiviteit via krachtige affirmaties en visualisatie technieken.

manifesteren

Wat is manifesteren?

Ontdek de kracht van manifesteren en hoe je met de wet van aantrekking jouw dromen werkelijkheid kunt maken. Leer zelfrealisatie kennen!

✅ Made-To-Order

Om overproductie te voorkomen

✅ Gratis verzonden

Bij bestellingen boven de €70,-

✅ Betaal veilig & eenvoudig

Met iDeal, Creditcard of Klarna

✅ Vandaag besteld ≠ morgen in huis

Verzonden binnen 5-7 werkdagen

10%

Korting, speciaal voor jou 🎁

Sluit je aan bij CLUB DU LOBI (Club van de Liefde) om exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten & aanbiedingen!

Geen spam. Beloofd.