Duurzaamheid is een groeiende zorg. Dit als gevolg van de toenemende aantasting van het milieu. Als reactie hierop is de mode-industrie langzaam aan het evolueren. Steeds meer mensen worden milieubewuster en gaan op zoek zijn naar manieren om stijlvol te blijven zonder het milieu te schaden.

Duurzaamheid kan nogal een mondvol zijn. De maatschappij maakt het concept van duurzaamheid vaak ingewikkelder dan zou moeten zou moeten. Duurzaamheid betekent voor ons eenvoudige, kleinere acties die zowel op de korte als op de lange termijn impact kunnen hebben. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen en manier waarop onze dierbare werknemers worden behandeld. Wij maken het onze missie om zo eerlijk en ethisch mogelijk te zijn. Uiteindelijk is ons doel dat onze klanten bewuster en betere producten kopen die ze nog jaren (en zelfs tientallen jaren) blijven dragen (en liefhebben).

We werken uitsluitend met 100% Biologisch katoen en gerecyclede materialen. Ook werken we nauw samen met onze leveranciers om alleen de beste grondstoffen te gebruiken, geteeld of geproduceerd op een manier die niet schadelijk is voor mensen, dieren of het milieu. Onze leverancier gebruikt uitsluitend 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen uit India, gerecycled polyester uit China en andere duurzame materialen zoals ModalĀ®.

We produceren ieder kledingstuk op bestelling. Dit in tegenstelling tot Fast Fashion. Door Made-to-order te produceren voorkomen we overproductie. We vinden Made-to-order een ethische en duurzame aanpak. Op deze manier is er geen overproductie. Wij zorgen er dus voor dat het risico af overtollige ongewenste voorraad op de stort belandt, wordt beperkt.