Winkelwagen
duurzame-lobi-tshirts
T-ShirtsEerlijk & Duurzaam vervaardigdShop
duurzame-lobi-truien
TruienEerlijk & Duurzaam vervaardigdShop
duurzame-lobi-hoodies
HoodiesEerlijk & Duurzaam vervaardigdShop

Lobi NATIO Editie

Eerlijke kleding van BLL THE LABEL

BLL is jouw label voor eerlijke kleding. De mode van BLL THE LABEL staat voor duurzaamheid én kwaliteit op een eerlijke manier. Het merk staat voor liefde. Lokaal en Nederlands kopen. Maar ook voor uniekheid, creativiteit en positiviteit. BLL staat voor Bribi Lobi Lobi. Ofwel Geloof, Liefde en Leven. En dat is precies wat we met dit label willen uitstralen. We dragen met ons kledingmerk bij aan een liefdevolle samenleving.

Duurzaam verhaal

Nick is drijvende kracht achter de eerlijke en hippe kleding van BLL THE LABEL. Toen hij Suriname in 2013 verruilde voor Nederland, had hij nooit durven dromen dat zijn ideeën en creativiteit zouden uitgroeien tot wat BLL nu is: één van de bekendste en meest trendy urban kledingmerken van Nederland. Daarmee vertelt Nick het verhaal van ambitie. Wil je meer lezen over Nick én het team achter BLL? Bezoek dan ook de over ons pagina. 

Duurzaam geproduceerd

Om duurzaam te kunnen combineren met eco en biologisch, maken we onze kleding op bestelling. Daarmee gaan we verspilling tegen en voorkomen we grote voorraden zoals dit bij fast fashion wel het geval is. En dat voorziet ook jou van voordelen. Want als je een T-shirt uit onze Lieflijk & Lomp collectie bestelt bij BLL THE LABEL, draag je altijd een uniek exemplaar. Dat geldt natuurlijk ook voor de duurzame mode van het Lobi Worldwide label. 

Duurzame mode

Nu bijna 5 jaar later, bestaat het team van BLL THE LABEL uit creatieve mensen met een missie. Het vervaardigen van trendy mode die vooral eerlijk en duurzaam is. Dat betekent hoogwaardige kleding met een lange levensduur, welke met zorg wordt vervaardigd in fair trade textielfabrieken. Leverancier zoals katoenboeren, maar ook naaisters en designers werken onder goede omstandigheden. Dat betekent een eerlijk loon en dito voorwaarden.

De webshop voor eerlijke kleding

Bij dé webshop voor eerlijke kleding hoef jij je nooit schuldig te voelen over een aankoop. Sterker nog, elk item uit onze collectie wordt op een eerlijke manier vervaardigd met natuurlijke en duurzame materialen. Daarmee draag jij bij aan goede arbeidsomstandigheden. Ook geef je de kinderen en familie van onze katoenboeren en naaisters een fijne toekomst. Vol met dromen, toekomstperspectief en mogelijkheden.  

Ook wij leveren onze bijdrage. Zo wordt de kleding uit onze Lobi Boxlogo of Worldwide collectie vervaardigd in een kledingfabriek in Bangladesh. Natuurlijk onder toeziend oog van de Fair Wear Foundation. Een organisatie die toeziet op eerlijke lonen en arbeidsomstandigheden. Zo houden we niet alleen rekening met het milieu, maar zorgen we er ook voor dat families in Bangladesh een goed en eerlijk loon ontvangen. BLL THE LABEL is dan ook niet voor niets dé webshop voor eerlijke en duurzame kleding.  

IS ORANJE NIET JE KLEUR?

En wil je toch geheel in stijl Oranje supporten? Dan heb ik iets voor jou! De Lobi EK Editie.
Na jaren van afwezigheid is Oranje eindelijk weer op een eindtoernooi aanwezig en dan ook nog eens met drie groepswedstrijden in eigen land.

Je mag zelf invulling geven aan de naam en het nummer op het shirt.

Bestel snel en ontvang je shirtje voor de eerste EK wedstrijd van Oranje.

Duurzame mode voor iedereen

Om een diepere betekenis te geven aan ons label voor duurzame mode, staan we niet alleen voor de liefde voor dierbaren. We staan ook voor de liefde voor onze leefomgeving. Voor Moeder Aarde, maar ook voor de natuur om ons heen. Dat is de reden waarom BLL THE LABEL investeert in milieuvriendelijke processen. Zo voorzien we je van duurzame mode die op een eerlijke manier wordt vervaardigd. En dat draagt wel zo prettig. 

Binnen onze maatschappij draait het steeds meer en vaker om duurzaamheid op een modebewuste manier. Voor BLL THE LABEL gaat dit hand in hand. We maken kleding die eerlijk en duurzaam is niet alleen hipper, maar ook toegankelijker. Zo kan iedereen een hoodie, T-shirt of sweater dragen van gerecycled polyester of GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Wij maken ecologische en biologische kleding draagbaar en betaalbaar voor iedereen. We zijn dan ook niet voor niets hét duurzame kleding label van Nederland. 

Meer weten over duurzame kleding

Ons team vertelt je graag alles over duurzame kleding. Wil je weten hoe ook jij jouw steentje kunt bijdragen? Lees dan ook eens onze interessante blogs. We geven je graag een kijkje achter de schermen. Want trendy duurzame en eerlijke kleding kopen doe je bewust. Zeker als je de achterliggende gedachte van BLL THE LABEL begrijpt. 

Duurzame kleding koop je bij BLL THE LABEL

Duurzame kleding bestellen die op een eerlijke manier wordt gemaakt? Dan voorziet BLL THE LABEL je van een fantastische collectie. Kies bijvoorbeeld voor een stoer T-shirt of een hippe hoodie. Geniet van het hoge draagcomfort en wees trots op wat je draagt. Want net zoals jij, hechten ook wij waarde aan verantwoorde mode die voor iedereen toegankelijk is.   

Nieuwe items

Made-to-order

Om overproductie te voorkomen

Gratis verzonden

Binnen 5 werkdagen

Betaal eenvoudig achteraf

Met Klarna

Met Lobi verpakt

Op een duurzame manier