T-shirt Lobi Vibes Paris White

 34,00

Ervaar het betoverende Lobi Vibes Paris T-shirt, een ode aan liefde en positiviteit. Dit prachtige T-shirt is gemaakt van 100% biologisch katoen en straalt in een tijdloze witte kleur. Het is de belichaming van de kracht van liefde in ons leven.

Met de inspirerende quote “Niks anders dan liefde” op het T-shirt word je herinnerd aan het belang van liefde en positiviteit, waar ter wereld je je ook bevindt.

Lobi Vibes neemt je mee terug naar dat hartverwarmende gevoel van verbondenheid en vreugde. Het herinnert je eraan dat liefde de sleutel is tot een vervuld en gelukkig leven.

Onze items
  • zijn van hoge kwaliteit
  • zijn eerlijk vervaardigd
  • zijn vervaardigd uit duurzame materialen
  • zijn eerlijk geprijsd
  • inspireren en motiveren
  • zijn made-to-order
Wasvoorschriften

Wij adviseren om dit product met Lobi te behandelen.

Katoen kan in de wasmachine of op de hand gewassen worden. Om te voorkomen dat kledingstukken krimpen en om ze er op hun best te laten uitzien, wassen op 30°.

Behandel vlekken voor het wassen door er een beetje vlekverwijderaar op te deppen. Doe bij donkere kledingstukken een vlekkentest op een naad aan de binnenkant om te controleren of de kleur niet wordt aangetast.

Strijk niet over de print.

Hang katoen buiten te drogen, omdat het door de hitte van de droogtrommel kan krimpen.

Retouneren

Alle aankopen zijn definitief. Bestel zorgvuldig om er zeker van te zijn dat de producten die je bestelt precies bij je passen. Als er een product defect is of er een probleem is met je bestelling, kunt je ons mailen voor de snelste reactie.

Mocht je om welke reden dan ook niet blij zijn met het geleverde product, heb je het recht om het ongebruikte product binnen 14 dagen na ontvangst, deze terug te sturen (Met je aankoopbewijs en de originele verpakking). Het termijn begint met de ontvangst van de goederen. We vergoeden geen verzendkosten voor het terugsturen van uw goederen.

Levering

Vandaag bestelt, morgen niet in huis. Helaas.

Het verwerken van je bestelling kan tot 7 werkdagen in beslag nemen en dit omdat we made-to-order werken. Dit wil zeggen dat wij je bestelling produceren op het moment dat we jouw bestelling ontvangen. Op deze manier voorkomen we overproductie.

In de meeste gevallen worden de bestellingen binnen 2-5 werkdagen verzonden.

Betaal veilig

Het Lobi Vibes Paris T-shirt is een meesterwerk uit de Lobi Vibes Collectie, speciaal ontworpen om je te omhullen met een sfeer van liefde en positiviteit. Het T-shirt heeft een normale pasvorm die perfect zit bij iedereen. Het zachte en hoogwaardige biologische katoen voelt heerlijk aan op je huid en zorgt voor ultiem draagcomfort.

Draag het Lobi Vibes Paris T-shirt en laat je betoveren door het gevoel van liefde en positiviteit. Waar je ook bent, verspreid de boodschap van Lobi Vibes en breng een glimlach op de gezichten van anderen. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje magie toe aan je dagelijkse stijl met het Lobi Vibes Paris T-shirt.

Extra informatie

Kleur: No selection

Certificaten: No selection

, ,

Materiaal: No selection

Materiaal dichtheid: No selection