GEBRUIKERSVOORWAARDEN

Door het gebruik van onze website, gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden. We kunnen deze voorwaarden op elk moment veranderen, updaten of aanpassen. Bezoek dus regelmatig deze pagina om hiervan op de hoogte te blijven. Wij geven geen garantie dat de informatie op onze website juist, volledig of actueel is. Dit geldt ook voor de prijzen en de beschikbaarheid van alle producten. Wij behouden het recht om eventuele fouten of omissies te corrigeren en op elk moment informatie te wijzigen of te actualiseren zonder voorafgaande kennisgeving hiervan.

BESCHIKBAARHEID

Bij de aankoop van een item is het altijd mogelijk dat het gekochte item niet kan worden verwerkt door een gebrek aan beschikbaarheid. Wij zullen de bestelling annuleren en de koper contacteren per e-mail.

BETALINGEN

Aankopen via BLL THE LABEL zijn beveiligd met iDeal, Visa, Mastercard, Maestro. Verkregen persoonlijke gegevens zullen nooit worden verkocht of gedeeld aan derden.

VERZENDING

Verzending vindt plaats 5-10 werkdagen na de datum van aankoop. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren, gestolen of beschadigde zendingen. Alle verzendingen zijn verzekerd. U ontvangt een bevestiging e-mail zodra uw product is geleverd gecombineerd met een tracking nummer.

RETOUR & GARANTIE

Alle aankopen zijn definitief. Bestel zorgvuldig om er zeker van te zijn dat de producten die u besteld precies bij u passen. Als er een product defect is of er een probleem is met uw bestelling, kunt u ons mailen voor de snelste reactie.

Mocht u om welke reden dan ook niet blij zijn met het geleverde product, hebt u het recht om het ongebruikte product binnen 14 dagen na ontvangst, deze terug te sturen (Met uw aankoopbewijs en de originele verpakking). Het termijn begint met de ontvangst van de goederen. We vergoeden geen verzendkosten voor het terugsturen van uw goederen.

VERLOREN EN ONTBREKENDE ITEMS

BLL THE LABEL is niet verantwoordelijk voor verloren, ontbrekende of beschadigde artikelen. Na het verzenden van het gekochte product ligt de verantwoordelijkheid van het artikel in handen van de vervoerder.

KLANTENSERVICE

Als u vragen heeft, twijfel dan niet om ons te mailen. [email protected]