Gratis verzending boven de €70.00

Geef ons een Google review

Je feedback is voor ons goud waard. Bij BLL THE LABEL hechten we veel waarde aan jouw mening. We willen weten wat jij van onze producten en service vindt. Waarom? Omdat jouw feedback ons helpt te verbeteren. En omdat je andere klanten helpt om de juiste keuze te maken. Daarom nodigen we je uit om een review te schrijven. In deze blogpost leggen we uit waarom een review schrijven belangrijk is en hoe het ons en andere klanten helpt. Lees verder en ontdek de voordelen.

Waarom een review schrijven?

Helpen van andere klanten

Een review van jou kan het verschil maken voor anderen. Nieuwe klanten weten vaak niet welk product ze moeten kiezen. Jouw eerlijke mening helpt hen bij het maken van de juiste keuze. Of je nu tevreden bent of verbeterpunten ziet, jouw ervaring telt. Zo kunnen andere klanten beter inschatten wat ze kunnen verwachten. Het delen van jouw ervaring draagt bij aan een betere winkelervaring voor iedereen.

Feedback voor productverbetering

Bij BLL THE LABEL zijn we constant bezig met verbeteren. Jouw review geeft ons waardevolle inzichten. Wat werkt goed? Wat kan beter? Deze informatie gebruiken we om onze producten en service te verbeteren. Misschien zie je een kans voor een nieuw product of een aanpassing aan een bestaand product. Wij luisteren graag naar je. Jouw feedback is een belangrijke bron van inspiratie voor ons.

Verbetering van de klantenservice

Naast productverbetering helpt jouw review ook onze service te verbeteren. Heb je een positieve ervaring gehad met onze klantenservice? Laat het ons weten! Heb je tips voor verbetering? Deel ze met ons. Jouw feedback helpt ons om nog beter te worden. We streven naar een uitstekende service en jouw mening is daarbij essentieel.

Hoe schrijf je een goede review?

Wees eerlijk en direct

Een goede review is eerlijk en direct. Vertel precies wat je goed vond en wat minder. Zo weten wij en andere klanten wat ze kunnen verwachten. Wees niet bang om kritiek te geven. Kritiek helpt ons om beter te worden. En als je tevreden bent, laat het ons ook weten. Jouw positieve feedback motiveert ons om door te gaan op de ingeslagen weg.

Geef concrete voorbeelden

Geef in je review concrete voorbeelden. Wat vond je goed aan het product? Wat kon beter? Beschrijf je ervaring zo duidelijk mogelijk. Dit helpt anderen om een goed beeld te krijgen. En het geeft ons duidelijke feedback waar we mee aan de slag kunnen. Hoe specifieker je bent, hoe nuttiger je review.

Houd het kort en krachtig

Schrijf je review kort en krachtig. Langdradige verhalen zijn vaak minder effectief. Houd je review to the point. Dit maakt het makkelijker voor anderen om je feedback te lezen en te begrijpen. En het helpt ons om snel te zien wat goed gaat en wat beter kan. Korte, krachtige feedback is vaak de meest waardevolle.

Conclusie

Bij BLL THE LABEL waarderen we jouw mening enorm. Door een review te schrijven help je ons en andere klanten. Je geeft ons waardevolle feedback en helpt anderen bij hun keuze. We nodigen je daarom van harte uit om je ervaring te delen. Heb je feedback voor ons? Laat het ons weten! Schrijf een review en help ons om beter te worden. Jouw mening telt.

We kijken uit naar je reactie. Bedankt voor je tijd en moeite!

10%

Korting, speciaal voor jou 🎁

Sluit je aan bij CLUB DU LOBI (Club van de Liefde) om exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten & aanbiedingen!

Geen spam. Beloofd.

✅ Made-To-Order

Om overproductie te voorkomen

✅ Gratis verzonden

Bij bestellingen boven de €70,-

✅ Betaal veilig & eenvoudig

Met iDeal, Creditcard of Klarna

✅ Vandaag besteld ≠ morgen in huis

Verzonden binnen 5-7 werkdagen