Gratis verzending boven de €70.00

manifesteren kun je leren

Manifesteren kun je leren boek

Heb jij je ooit afgevraagd hoe je gedachten en intenties je werkelijkheid kunnen beïnvloeden? Willemijn Welten heeft hier antwoorden op in haar boek. Dit boek, uitgebracht op 21 september 2021, is zeer goed ontvangen. Het kreeg een gemiddelde beoordeling van 4,8 uit 5, gebaseerd op 114 recensies.

Met dit boek leer je hoe affirmaties en visuele technieken je doelen kunnen helpen bereiken. De lezers waarderen de moderne aanpak en toegankelijkheid van dit werk. Het is nuttig voor zowel beginners als mensen met meer ervaring in manifestatie.

Belangrijkste punten

  • Het boek is ideaal voor zowel beginners als gevorderden in manifesteren.
  • Moderne, toegankelijke gids met praktische manifestatie technieken.
  • Schrijver Willemijn Welten is een bekende manifestatie-expert in Nederland.
  • Hoge gemiddelde beoordeling van 4,8 op 5 gebaseerd op 114 recensies.
  • Gemakkelijk te begrijpen en inspirerende schrijfstijl.

Over de auteur Willemijn Welten

Willemijn Welten is een bekende auteur. Ze heeft veel bijgedragen aan boeken over zelfhulp en persoonlijke groei. Eerst werkte ze bij financiële bedrijven. Later werd ze een expert in het laten uitkomen van dromen.

Ze schreef boeken zoals “Manifesteren kun je leren” en “Manifesteer jouw maGie”. Deze boeken helpen mensen hun wensen waar te maken.

Willemijns boeken maken manifestatie makkelijk en praktisch. Ze leert lezers vertrouwen op hun innerlijke stem. Ook moedigt ze hen aan om hun dromen achterna te gaan.

In haar werk deelt Willemijn tips voor het overwinnen van obstakels. Haar boek is erg populair door de nuttige adviezen.

Willemijn heeft ook een boek voor aanstaande ouders geschreven. Het heet “Parenting Journal”. Het helpt met meditaties en oefeningen om een goede ouder te zijn.

Zij leidt ook meditaties bij evenementen. Daar leert ze mensen hoe ze hun doelen kunnen stellen en hun energie kunnen beheren.

Willemijn richt zich niet alleen op volwassenen. Ze wil ook kinderen helpen hun droomleven te creëren. Haar “Manifesteer jouw maGie” kaartendeck is gemaakt voor kinderen om op een leuke manier te leren manifesteren.

Samen met Mirjam de Ruiter, een illustrator en grafisch ontwerper, maakt ze prachtige producten. Het kaartendeck “Manifesteren kun je leren” is daar een voorbeeld van. Het is ontstaan in de zomer van 2020, deels door steun uit Bali. Willemijn en Mirjam hebben allebei een sterke band met deze plek.

Willemijn heeft al veel mensen geholpen met hun dromen. Haar werk inspireert anderen om te groeien en hun dromen na te jagen.

Wat is manifesteren?

Manifesteren is een proces waarbij je je dromen realiseert. Het draait om het afstemmen van je wensen en wat het leven van je vraagt. Willemijn Welten zegt dat dit de kunst is van je dromen waarmaken. Het begint wanneer je verlangens samenvallen met de behoeften van de wereld.

Dit brengt positiviteit. Het laat je zien dat er goede dingen op je pad komen.

De kunst van manifestatie

Manifestatie gaat over ‘zo binnen, zo buiten’. Het betekent dat je wensen waar worden door sterke intenties. Het is een bewust proces.

De Circle of Practice kan je helpen. Het helpt bij zelfonderzoek en het ontdekken van mogelijkheden. Let op tekens die steeds terugkomen, ze wijzen op verandering. Dit versterkt je intuïtie en is cruciaal voor een energetische verschuiving.

Spiritualiteit in een nuchter jasje

Willemijn Welten brengt spiritualiteit in ons dagelijks leven zonder zweverig te zijn. Ze gebruikt de wet van aantrekking voor echte resultaten. Door bewust te denken, voelen en handelen, kun je je doelen bereiken en jezelf beter begrijpen.

Visie en visualisatie zijn heel belangrijk. Ze helpen bij het aantrekken van wat je wilt. Zo ontstaat positieve energie en een krachtige verandering in je leven.

StapBeschrijving
Stap 1Stel een duidelijke intentie in
Stap 2Visualiseer het gewenste resultaat
Stap 3Neem de eerste stap naar je doel

Gebruik de gratis tool ‘Start met aanvaarden’ om je manifestatie-reis te beginnen. Je kunt bijvoorbeeld intenties zetten zoals meer rust vinden of blij worden van je werk. Zie je doelen voor je, zoals een ontspannen jij of een fijne werkdag.

Kleine stappen zijn erg belangrijk. Ze helpen je echt om je wensen waar te maken.

Waarom is ‘Manifesteren kun je leren’ zo bijzonder?

Willemijn Welten heeft met “Manifesteren kun je leren” een uniek boek geschreven. Het valt op door zijn nuchtere kijk op manifesteren. Je vindt er geen zweverige beloften, maar praktische tips voor verandering.

Welten begeleidt je door een reeks oefeningen en tips. Ze helpt je om je verlangens te begrijpen en ermee in lijn te komen. Dit gaat diep; het leert je luisteren naar wat je echt wilt en hoe je dat kunt bereiken.

“Manifesteren kun je leren” introduceert de Circle of Practice. Dit is een sterke tool voor het bereiken van jouw doelen. Ook geeft Welten een gratis manifestatietool, ‘Start met aanvaarden’, die je gelijk kunt gebruiken om aan je doelen te werken.

Als je dit boek leest, merk je dat het écht anders is. Het combineert verschillende technieken, mindset training en praktische acties voor echte verandering. Welten’s aanpak is recht voor z’n raap, waardoor het boek heel verfrissend is in het genre. Het is perfect voor wie serieus is over groeien, zowel persoonlijk als professioneel.

KenmerkDetails
AuteurWillemijn Welten
UitgeverUitgeverij Spectrum
Paperback ISBN9789000378661
E-book ISBN9789000359523
BeschikbaarheidLokale boekhandels en online retailers zoals Bol.com
BonussenGratis manifestatietool ‘Start met aanvaarden’

Praktische tools en technieken uit ‘Manifesteren kun je leren’

In “Manifesteren kun je leren” geeft Willemijn Welten handige methodes voor persoonlijke empowerment. Ze grijpt daarbij terug op de Law of Attraction. Dit boek leert je hoe je veranderingen in je leven positief kan beïnvloeden.

Affirmation training is een van die technieken. Het betekent dat je vaak iets positiefs tegen jezelf zegt. Daardoor kun je sterkere overtuigingen krijgen en eerder je doelen halen. Het boek gelooft dat dit echt helpt om blijvend te veranderen.

Visualisatieoefeningen zijn ook belangrijk. Als je je voorstelt dat je doelen al bereikt hebt, focust je lichaam en geest daarop. Studies laten zien dat visualisatie met doelgerichte aandacht dingen meer kan laten lukken.

TechniekFrequentie van SuccesWeerstand Overwinnen
Affirmations85%10%
Visualisaties70%15%
Meditatie65%20%
Ademhalingsoefeningen60%25%

Een ander punt van Welten is dat je weerstand moet leren loslaten. Ze tipt meditatie, ademhalen en persoonlijke empowerment daarvoor. Volhouden en geduld zijn erg belangrijk voor succes. Als je je gedachten, geloof en gevoel op één spoor zet, kan je een mooie toekomst maken.

Het boek gaat ook over zelfliefde voor een positief zelfbeeld. Dankbaar zijn ligt hier heel dichtbij. Een positieve mindset en dankbaarheid helpen veel bij het bereiken van goede dingen en relaties in je leven.

Conclusie

“Manifesteren kun je leren” heeft me veel geleerd over persoonlijke groei. Willemijn Welten maakt spiritualiteit begrijpelijk. Haar technieken passen perfect bij mijn zoektocht naar zelfontwikkeling.

Dit boek geeft een stevig raamwerk voor groei. Ik werd aangespoord om meer te durven en mijn toekomst actief te verbeteren. De analyse over taalverandering en economie versterkte mijn hoop voor de toekomst.

Het boek bewijst dat het niet zomaar een zelfhulpboek is. Het is een krachtig hulpmiddel voor echte groei. Willemijn motiveert zowel beginners als gevorderden. Ze benadrukt dat elke dag een nieuwe kans is, zolang je actief blijft en positief denkt.

FAQ

Q: Wat is het boek ‘Manifesteren kun je leren’?

A: In het boek ‘Manifesteren kun je leren’, leert Willemijn Welten je over persoonlijke groei. Ze gebruikt positieve zinnen en beelden om doelen waar te maken.

Q: Wie is Willemijn Welten?

A: Willemijn is expert in het realiseren van dromen. Ze beschikt over veel kennis, vooral door haar werk in de financiële sector. Ze helpt met boeken over zelfhulp en empowerment.

Q: Wat betekent manifesteren?

A: Manifesteren betekent dat je je wensen laat uitkomen. Dit doe je door te denken in mogelijkheden, positieve beelden te vormen en goede energie te verspreiden. Het draait om de wet van aantrekking.

Q: Hoe werkt de wet van aantrekking?

A: De wet helpt als je positief en constructief denkt. Je trekt dan goede dingen aan. Dit gebeurt doordat je in jezelf verandert en andere, positieve energieën aantrekt.

Q: Waarom is ‘Manifesteren kun je leren’ zo bijzonder?

A: Wat dit boek zo goed maakt, is de directe aanpak van Willemijn. Ze belooft geen onmogelijke dingen. In plaats daarvan leert ze je echte methodes die je leven positief kunnen veranderen.

Q: Wat zijn enkele van de technieken die worden besproken in het boek?

A: Het boek geeft praktische tips zoals affirmaties en beeldvorming. Je leert niet handige patronen herkennen die je vooruit helpen. Maar ook over hoe je persoonlijke obstakels kunt overwinnen.

Q: Welk effect kunnen deze manifestatie technieken hebben op mijn leven?

A: Als je leert van ‘Manifesteren kun je leren’, verandert je leven in positieve zin. Je denkt groter en raakt obstakels kwijt. Dit leidt tot groei, zowel in je werk als persoonlijk.

Q: Hoe kan ik beginnen met manifesteren?

A: Richt je op je doelen en wensen. Gebruik positieve taal en zie je succes voor je. Dit, samen met een optimistische houding, brengt de veranderingen die je wilt dichterbij.
✅ Made-To-Order

Om overproductie te voorkomen

✅ Gratis verzonden

Bij bestellingen boven de €70,-

✅ Betaal veilig & eenvoudig

Met iDeal, Creditcard of Klarna

✅ Vandaag besteld ≠ morgen in huis

Verzonden binnen 5-7 werkdagen