Doodle Samurai

 29,99

Toon je liefde voor Labradoodles met onze unieke en grappige ontwerpen op duurzame t-shirts. Ontdek jouw favoriete Labradoodle ontwerp en draag bij aan een positieve boodschap voor onze harige vrienden. Sluit je aan bij onze club en deel jouw passie voor Labradoodles! 🐾

Onze items
  • zijn van hoge kwaliteit
  • zijn eerlijk vervaardigd
  • zijn vervaardigd uit duurzame materialen
  • zijn eerlijk geprijsd
  • inspireren en motiveren
  • zijn made-to-order
Wasvoorschriften

Wij adviseren om dit product met Lobi te behandelen.

Katoen kan in de wasmachine of op de hand gewassen worden. Om te voorkomen dat kledingstukken krimpen en om ze er op hun best te laten uitzien, wassen op 30Β°.

Behandel vlekken voor het wassen door er een beetje vlekverwijderaar op te deppen. Doe bij donkere kledingstukken een vlekkentest op een naad aan de binnenkant om te controleren of de kleur niet wordt aangetast.

Strijk niet over de print.

Hang katoen buiten te drogen, omdat het door de hitte van de droogtrommel kan krimpen.

Retouneren

Alle aankopen zijn definitief. Bestel zorgvuldig om er zeker van te zijn dat de producten die je bestelt precies bij je passen. Als er een product defect is of er een probleem is met je bestelling, kunt je ons mailen voor de snelste reactie.

Mocht je om welke reden dan ook niet blij zijn met het geleverde product, heb je het recht om het ongebruikte product binnen 14 dagen na ontvangst, deze terug te sturen (Met je aankoopbewijs en de originele verpakking). Het termijn begint met de ontvangst van de goederen. We vergoeden geen verzendkosten voor het terugsturen van uw goederen.

Levering

Vandaag bestelt, morgen niet in huis. Helaas.

Het verwerken van je bestelling kan tot 7 werkdagen in beslag nemen en dit omdat we made-to-order werken. Dit wil zeggen dat wij je bestelling produceren op het moment dat we jouw bestelling ontvangen. Op deze manier voorkomen we overproductie.

In de meeste gevallen worden de bestellingen binnen 2-5 werkdagen verzonden.

Betaal veilig met

Maattabel t-shirts unisex normal fit

lobi-normal-fit-unisex-tshirt

Maak kennis met ons Doodle Samurai T-shirt, speciaal voor degenen die kunnen lachen om de gekke en ninja-achtige capriolen van hun Labradoodles. Dit zwarte t-shirt, gemaakt van 100% biologisch katoen, toont een uniek ontwerp dat de speelse en avontuurlijke geest van jouw viervoeter vastlegt. Draag dit comfortabele shirt met trots en laat jouw humorvolle band met jouw Labradoodle zien aan de wereld. Een must-have voor alle Labradoodle liefhebbers! 🐢🎎

Extra informatie

color: No selection

White

Jouw maat: No selection

, , , , , , , ,