Lobi Collecties

Welkom bij de Lobi Collecties van BLL THE LABEL! Wij zijn trots om onze collecties te presenteren, die zijn ontworpen met liefde en een boodschap om te verspreiden. Onze kledingstukken zijn niet alleen modieus, maar ook duurzaam en verantwoord geproduceerd.

Elke collectie heeft een unieke boodschap om te inspireren en te motiveren om een liefdevoller leven te leiden. We willen dat onze klanten zich goed voelen over zichzelf en hun kledingkeuzes, wetende dat ze bijdragen aan een betere wereld. Onze kledingstukken zijn gemaakt van duurzame materialen, waaronder biologisch katoen en gerecycled polyester.

Onze Lobi Collecties zijn ook met zorg samengesteld, waarbij rekening is gehouden met de hele levenscyclus van elk kledingstuk. We streven naar minimale impact op het milieu en een eerlijke behandeling van de mensen die betrokken zijn bij het productieproces.

Dus, als je op zoek bent naar stijlvolle en duurzame kleding met een boodschap, dan ben je bij BLL THE LABEL aan het juiste adres. Neem een kijkje in onze Lobi Collecties en ontdek welke boodschap het beste bij jou past!

lobi-sranang-collectie

Lobi Sranang

Lobi Njang

Lobi Vibes

Lobi Boxlogo

Lobi Kleurtjes

Lobi Basic

Lobi Lieflijk&Lomp

Lobi Worldwide

Soso Lobi

MADE-TO-ORDER

Om overproductie te voorkomen

GRATIS VERZONDEN

Bij bestellingen boven de €70,-

BETAAL VEILIG & EENVOUDIG

Met iDeal, Creditcard of Klarna

VERPAKT MET VEEL LOBI

Op een duurzame manier