Lobi Collecties

Welkom bij de Lobi Collecties van BLL THE LABEL! Wij zijn trots om onze collecties te presenteren, die zijn ontworpen met liefde en een boodschap om te verspreiden. Onze kledingstukken zijn niet alleen modieus, maar ook duurzaam en verantwoord geproduceerd.

Elke collectie heeft een unieke boodschap om te inspireren en te motiveren om een liefdevoller leven te leiden. We willen dat onze klanten zich goed voelen over zichzelf en hun kledingkeuzes, wetende dat ze bijdragen aan een betere wereld. Onze kledingstukken zijn gemaakt van duurzame materialen, waaronder biologisch katoen en gerecycled polyester.

Onze Lobi Collecties zijn ook met zorg samengesteld, waarbij rekening is gehouden met de hele levenscyclus van elk kledingstuk. We streven naar minimale impact op het milieu en een eerlijke behandeling van de mensen die betrokken zijn bij het productieproces.

Dus, als je op zoek bent naar stijlvolle en duurzame kleding met een boodschap, dan ben je bij BLL THE LABEL aan het juiste adres. Neem een kijkje in onze Lobi Collecties en ontdek welke boodschap het beste bij jou past!


lobi-sranang-collectie

Lobi Sranang


Lobi Njang


lobi-vibes-collectie

Lobi Vibes


lobi-boxlogo-collectie

Lobi Boxlogo


lobi-kleurtjes-collectie

Lobi Kleurtjes


lobi-basic-collectie

Lobi Basic


lobi-lieflijk-lomp-collectie

Lobi Lieflijk&Lomp


soso-lobi-collectie

Lobi Worldwide


soso-lobi-limited-edition

Soso Lobi