Gratis verzending boven de €70.00

Iedereen houdt van een goede deal!

Een koopje is hier en daar leuk, maar door hebzucht gedreven campagnes zoals Black Friday dragen niet bij aan een duurzame (en liefdevolle) wereld. Wij doen niet mee aan Black Friday, dus helaas, geen kortingen.

WAAR WIJ WEL VOOR STAAN​

  • Eerlijke prijzen het hele jaar door met een gratis cadeau wanneer we het ons kunnen veroorloven.
  • Producten die we zelf hebben ontworpen en waar we ongelooflijk trots op zijn.
  • Producten die eerlijk vervaardigd zijn uit hoogwaardige duurzame materialen.
  • Made-to-order productie om overproductie tegen te gaan.
  • We denken niet in transacties, maar in relaties.
no-black-friday-hoodie

Black Friday is een fenomeen geworden dat ieder jaar groter lijkt te worden. Mensen verdringen zich om de beste deals te pakken en winkels doen hun best om zoveel mogelijk producten te verkopen. Maar wij doen niet mee aan Black Friday. Wij geloven niet dat deze manier van verkoop bijdraagt aan een duurzame en liefdevolle wereld. Daarom kiezen wij voor een andere aanpak.

Waarom Wij Geen Black Friday Doen

Eerlijke Prijzen en Cadeaus

Wij geloven in eerlijke prijzen het hele jaar door. We vinden dat iedereen recht heeft op goede producten zonder extra kosten. Onze prijzen zijn altijd eerlijk, omdat we geloven dat dit de juiste manier is om zaken te doen. Daarnaast geven we af en toe een gratis cadeau als we het ons kunnen veroorloven. Dit doen we niet omdat het moet, maar omdat we het willen. Het is onze manier om te laten zien dat we om onze klanten geven.

Trots op Onze Producten

Onze producten zijn ontworpen door onszelf. We steken veel tijd en moeite in elk ontwerp. We zijn trots op wat we maken. Dat willen we ook uitstralen naar onze klanten. Onze producten zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan. We willen dat onze klanten tevreden zijn en lang plezier hebben van hun aankoop.

Duurzame Materialen en Eerlijke Productie

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van onze filosofie. Onze producten worden gemaakt van hoogwaardige duurzame materialen. We zorgen ervoor dat onze productie eerlijk verloopt. Dit betekent dat iedereen die aan onze producten werkt, een eerlijk loon krijgt en werkt onder goede omstandigheden. We willen dat onze klanten zich goed voelen bij hun aankoop, wetende dat het product op een eerlijke manier is gemaakt.

Onze Aanpak van Productie en Verkoop

Made-to-Order Productie

Overproductie is een groot probleem in de huidige wereld. Daarom kiezen wij voor made-to-order productie. Dit betekent dat we pas een product maken wanneer er een bestelling is geplaatst. Op deze manier zorgen we ervoor dat we niet te veel produceren en dat er geen producten verloren gaan. Dit helpt ons om verspilling te verminderen en onze impact op het milieu te verkleinen.

Geen Transacties, maar Relaties

Voor ons gaat het niet om de transactie, maar om de relatie met onze klanten. We willen een band opbouwen en onderhouden. Dit doen we door eerlijk te zijn en altijd klaar te staan voor onze klanten. We geloven dat dit de beste manier is om zaken te doen. Een tevreden klant komt terug en vertelt anderen over ons. Dat is voor ons veel waardevoller dan een snelle verkoop op Black Friday.

Onze Filosofie

Onze filosofie is simpel. We willen eerlijke en duurzame producten maken. We willen een positieve impact hebben op de wereld en onze klanten gelukkig maken. Dit doen we door transparant te zijn en onze klanten te betrekken bij wat we doen. We geloven dat dit de toekomst is van verantwoord ondernemen.

Conclusie

Black Friday is niet onze manier van werken. Wij kiezen voor een andere aanpak. Eerlijke prijzen, duurzame materialen, made-to-order productie en het opbouwen van relaties staan bij ons centraal. Wij geloven dat dit de beste manier is om zaken te doen en om een positieve impact te hebben op de wereld. We hopen dat onze klanten dit ook zo zien en ons blijven steunen in onze missie.

We zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van onze aanpak?Β 

10%

Korting, speciaal voor jou 🎁

Sluit je aan bij CLUB DU LOBI (Club van de Liefde) om exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten & aanbiedingen!

Geen spam. Beloofd.

βœ… Made-To-Order

Om overproductie te voorkomen

βœ… Gratis verzonden

Bij bestellingen boven de €70,-

βœ… Betaal veilig & eenvoudig

Met iDeal, Creditcard of Klarna

βœ… Vandaag besteld β‰  morgen in huis

Verzonden binnen 5-7 werkdagen