Gratis verzending boven de €70.00

Email Voorkeuren

Formulier voor abonnementsbeheer is alleen beschikbaar voor abonnees van verzendlijsten.

Bij BLL THE LABEL willen we dat je alleen de emails ontvangt die je echt wilt lezen. Daarom bieden we je de mogelijkheid om je email voorkeuren aan te passen. Hieronder lees je waarom het belangrijk is en hoe je dit kunt doen.

Waarom?

Email voorkeuren helpen je om je inbox georganiseerd te houden. Door je voorkeuren in te stellen, krijg je alleen de emails die je wilt ontvangen. Dit bespaart tijd en vermindert frustratie. Niemand zit te wachten op een overvolle inbox met onbelangrijke berichten. Email voorkeuren geven je controle over wat je ontvangt en wanneer.

Hoe?

Het aanpassen van je voorkeuren bij BLL THE LABEL is eenvoudig. Klik op de link in een van onze emails om naar de voorkeurenpagina te gaan. Hier kun je aangeven welke soorten berichten je wilt ontvangen, zoals nieuwsbrieven, aanbiedingen en updates. Door je voorkeuren in te stellen, zorg je ervoor dat je alleen de emails ontvangt die voor jou relevant zijn.

De Voordelen

Goede voorkeuren zorgen voor een efficiëntere communicatie. Je mist geen belangrijke berichten en je wordt niet overspoeld met onnodige emails. Dit helpt niet alleen bij het beheren van je tijd, maar zorgt er ook voor dat je je inbox met plezier opent. Met de juiste email voorkeuren krijg je alleen wat voor jou relevant is.

Het beheren van je email voorkeuren bij BLL THE LABEL is essentieel voor een opgeruimde en efficiënte inbox. Neem de tijd om je voorkeuren aan te passen en ervaar het verschil. Pas vandaag nog je voorkeuren aan of laat ze zoals ze zijn, en geniet van een overzichtelijke inbox.

✅ Made-To-Order

Om overproductie te voorkomen

✅ Gratis verzonden

Bij bestellingen boven de €70,-

✅ Betaal veilig & eenvoudig

Met iDeal, Creditcard of Klarna

✅ Vandaag besteld ≠ morgen in huis

Verzonden binnen 5-7 werkdagen