Gratis verzending boven de €70.00

mijn belangrijkste les dit jaar bllthelabel

Balans: De belangrijkste les van dit jaar.

Het afgelopen jaar was een achtbaan van creativiteit en zakelijke ontwikkelingen voor BLL THE LABEL. Met trots lanceerde ik nieuwe ontwerpen en kledingstukken. Sommige ideeën bleven op de plank liggen, verstopt achter excuses die voortkwamen uit één ondeugende boosdoener: uitstelgedrag. Nu, met het afgelopen jaar als mijn mentor, besef ik dat er een cruciale les te leren viel. De les is: balans is de sleutel tot succes, zowel zakelijk als persoonlijk.

De Erkenning van Balans

De reis begon met de erkenning dat het leven, vooral ondernemerschap, draait om het vinden van evenwicht. Tussen zakelijke verplichtingen en creatieve bevrediging. Tussen wat nodig is om de business gaande te houden en wat we graag willen doen omdat het onze passie voedt.

Labradoodle Lovers Club

Te midden van ontwerpbeslissingen en marketingstrategieën ontstond een idee dat mijn hart sneller deed kloppen: De Labradoodle Lovers Club. Samen met Marly deel ik mijn leven met Guus, een onweerstaanbare Labradoodle die elke dag vult met liefde en geluk. Guus is gewoon Guus, een bron van inspiratie op pootjes.

Creatieve Uitwerking

Uit deze inspiratie zijn drie unieke Labradoodle-ontwerpen geboren, speciaal voor alle Labradoodle liefhebbers daarbuiten. Maar dit is slechts het begin. Het komende jaar zal BLL THE LABEL elke maand iets nieuws delen. Niet langer laat ik mijn creaties in de schaduw staan. Nee, ze zullen het daglicht zien, een eigen verhaal vertellen en hopelijk een glimlach toveren op het gezicht van degenen die ze dragen.

De Balans Vinden

Laten we samen de balans vinden tussen het zakelijke en het creatieve. Laten we genieten van de kleine momenten die het leven zo bijzonder maken. Het afgelopen jaar heeft me geleerd dat het essentieel is om de tijd te nemen voor creativiteit Om niet alleen zakelijk succes, maar ook persoonlijke voldoening te bereiken.

In mijn ondernemersreis van het afgelopen jaar heb ik geleerd dat uitstelgedrag niet alleen creatieve projecten tegenhoudt, maar ook de groei van een bedrijf kan belemmeren. De Labradoodle Lovers Club is mijn bewijs dat het vinden van balans tussen zakelijke verplichtingen en creatieve passies de sleutel is tot succes. Laten we samen streven naar een evenwichtige en bevredigende reis, waarin we niet alleen groeien als ondernemers, maar ook als individuen die genieten van de unieke momenten die het leven te bieden heeft.

✅ Made-To-Order

Om overproductie te voorkomen

✅ Gratis verzonden

Bij bestellingen boven de €70,-

✅ Betaal veilig & eenvoudig

Met iDeal, Creditcard of Klarna

✅ Vandaag besteld ≠ morgen in huis

Verzonden binnen 5-7 werkdagen