Verzending

PRE-ORDER LEVERING

We maken gebruik van het principe ‘pre-order’. De term pre-order kan worden vertaald als eerder bestellen. Dit is ook precies wat we daarmee bedoelen. Als er bij levertijd de tekst pre-order staat betekend dit dat het artikel besteld is en wordt vervaardigd. De verwachte levertijd staat in de omschrijving van het artikel vermeldt. Als u deze besteld zal deze uitgeleverd worden zodra deze binnen komen, de datum van uitleveren is een indicatie en kan uitlopen.

Bij ons plaats je een pre-order kosteloos. Je mag zelf bepalen of je meteen afrekent of achteraf. Je krijgt een week voor de leverdatum een betalingsherinnering. Is je betaling niet bij ons binnen 3 dagen voor de leverdatum door ons ontvangen?  Dan vervalt je bestelling en wordt de bestelling geannuleerd. Je zit dus nergens aan vast!

GRATIS LEVERING

Verzenden doen we geheel kosteloos. Vandaag besteld, helaas niet morgen in huis. Verzending vindt plaats 2-5 werkdagen na de datum van aankoop. Alle bestellingen worden pas vervaardigd na je bestelling. Met veel Lobi. Je ontvangt een bevestiging e-mail zodra je product is geleverd gecombineerd met een tracking nummer.

Al onze pakketten worden verzonden met Post.nl

Al onze pakketten worden verzonden met Post.nl