fbpx

VERZENDING

PRE-ORDER LEVERING

We maken gebruik van het principe ‘pre-order’. De term pre-order kan worden vertaald als eerder bestellen. Dit is ook precies wat we daarmee bedoelen. Als er bij levertijd de tekst pre-order staat betekend dit dat het artikel besteld is en wordt vervaardigd. De verwachte levertijd staat in de omschrijving van het artikel vermeldt. Als u deze besteld zal deze uitgeleverd worden zodra deze binnen komen, de datum van uitleveren is een indicatie en kan uitlopen.

Bij ons plaats je een pre-order kosteloos. Je mag zelf bepalen of je meteen afrekent of achteraf. Je krijgt een week voor de leverdatum een betalingsherinnering. Is je betaling niet bij ons binnen 3 dagen voor de leverdatum door ons ontvangen?  Dan vervalt je bestelling en wordt de bestelling geannuleerd. Je zit dus nergens aan vast!

De leveringen vinden plaats vanaf 9 april 2019.

GRATIS LEVERING

Verzenden doen we geheel kosteloos. Verzending vindt plaats 2-3 werkdagen na de datum van aankoop. We zijn niet verantwoordelijk voor verloren, gestolen of beschadigde zendingen. Alle verzendingen zijn verzekerd. U ontvangt een bevestiging e-mail zodra uw product is geleverd gecombineerd met een tracking nummer.

Al onze pakketten worden verzonden met Post.nl