Winkelwagen

2022: Een jaar vol Lobi.

En leerzame momenten.

ik lanceerde

0
nieuwe collecties.
T-shirt Lobi Sranang White

Lobi Sranang

Lobi For Yourself

De meest inspirerende lobi:

collectie

Lobi Vibes 

kledingstuk

Lobi T-shirts

T-shirt

Lobi Vibes Miami White

hoodie

Lobi Worldwide Slim Hoodie Black

trui

Hello. Faka. Trui Burgandy

Lobi Tori Youtubekanaal

0
Video's

De meest bekeken video in 2022.

De lobi tori podcast

0
Afleveringen

De meest beluisterde aflevering in 2022.

ik plaatste meer dan

0
berichten op Instagram.​

waarvan..

0
Reels.

Wat mag je verwachten in 2023?

Lobi Basic Collectie

Helemaal terug naar de basis. Een basis collectie van items die op meerdere manieren gecombineerd kunnen worden om vlotte outfits te creëren. Eenvoud siert de mens!

Gepersonaliseerde (werk)kleding

Onlangs ben ik een samenwerking aangegaan met een partner die gespecialiseerd is in het bedrukken van (werk)kleding. Hierdoor kan ik scherpere prijzen, top kwaliteit (zowel de bedrukking en de kledingstukken) en betrouwbare levertijden aanbieden. Mocht je nu of in toekomst op zoek zijn gepersonaliseerde kleding (werk, merchandise of kledinglijn)?

Club Du Lobi

Club Du Lobi brengt individuen bij elkaar. ⁣⁣Om zichzelf te vinden en te ontwikkelen. ⁣⁣ ⁣⁣Ook wil Club Du Lobi mensen inspireren en motiveren om de beste versie van zichzelf te koesteren en hun mooiste leven te leven. Dit doe ik door Lobi - Liefde - als uitgangspunt te gebruiken in mijn ontwerpen, blog, podcast en video's. Ik geloof dan ook echt dat liefde de mensen rondom ons kan helpen en we samen deze wereld een beetje positiever en gelukkiger kunnen maken.⁣

Lobi petten, tassen en accessoires

Alle collecties worden aangevuld met petten, tassen en accessoires. Zo kan een ieder op zijn eigen manier liefde verspreiden. Want zelfs een kleine Lobi sleutelhanger kan een grote impact hebben!

Nieuwe huisstijl

Ik ben zo blij om de vernieuwde huisstijl met je te delen! Deze heb ik aangepast om de unieke merkidentiteit beter tot z’n recht te laten komen. Ook ben ik ervan overtuigd dat deze huisstijl het bedrijf zal helpen zich te onderscheiden en om de merkidentiteit verder te laten groeien.

Verzendkosten

Per 1 januari bedragen de verzendkosten €4,95. Dit komt voort uit verschillende factoren, waaronder stijgende kosten voor transport en verpakking. Bij een bestelbedrag van €70 of hoger, wordt je pakket gratis verzonden.

MADE-TO-ORDER

Om overproductie te voorkomen

GRATIS VERZONDEN

Bij bestellingen boven de €70,-

BETAAL VEILIG & EENVOUDIG

Met iDeal, Creditcard of Klarna

VERPAKT MET VEEL LOBI

Op een duurzame manier