fbpx
We leveren gratis | Blijf veilig | Blijf binnen!

Lobi Verhaal

het begin

Ik ben Nick en 6 jaar geleden, in 2013, besloot ik mijn leven over een andere boeg te gooien. Het leven in Suriname bood me onvoldoende uitdaging en ik besloot naar Nederland te verhuizen om in Den Bosch Technische bedrijfskunde te gaan studeren.

het avontuur

Mijn avontuur begon op 22 juli 2013 in Vlijmen. Een klein Brabants dorpje waar ik ging samenwonen met een neef. Geen vrienden en geen familie hier. Alles was nieuw. Het noodlot sloeg na een jaar toe. Ik raakte mezelf kwijt en belandde in een zwart gat. Een depressie. Verdriet, heimwee en te weinig zelfvertrouwen waren hier de oorzaken van.

Ik leefde op de automatische piloot en stond op het punt mijn avontuur in Nederland te beëindigen. Op dat moment kwam ik Marly tegen. Mijn redder. Marly gelooft in me, heeft me lief en leerde me het leven weer te waarderen. Dit is precies de tekst die op mijn borstkas getatoeëerd staat “Bribi, Lobi, Libi.”


bribi | lobi | libi

Geloof, liefde & leven. Dankzij deze drie peilers ben ik boven mezelf uitgestegen. Ik ben al twee jaar eigenaar van mijn eigen kledinglabel genaamd BLL THE LABEL.

Mijn doel is om de wereld te inspireren door mijn verhaal. Dit doe ik met kleding. Kleding met een verhaal. Jouw verhaal. Of de mijne.

#lobidoetleven

Lobi, liefde dus, staat in dit verhaal centraal. Het gaat erom dat je liefde hebt voor jezelf, de aarde, je medemens en het leven.

het team

Het team van BLL The Label bestaat uit creatievelingen die het leven vanuit een positief oogpunt bekijken. We zien een team als verschillende individuen, die door hun verschillende kwaliteiten samen een prachtig eindproduct maken. BLL THE LABEL is een jong bedrijf dat volop in ontwikkeling is met als doel de wereld te inspireren en te motiveren door middel van kleding.


“Heb geloof in jezelf en alles wat je doet,
heb lief en leef het leven.”

nick kasmo

het verschil

Dit maakt ons speciaal

DUURZAME MATERIALEN

Een eerlijke prijs voor duurzaamheid​.

FAIR WEAR

Veilig werken & beter leven​.

DUURZAAM VERPAKT

Vermindert de ecologisch afdruk​.

KLEDING MET EEN BOODSCHAP

Samen het verschil maken.​