Wij organiseren een Sample Sale op onze locatie in Drunen en jij bent uitgenodigd!

Hier vind je unieke items voor een scherpe prijs.

Lees snel verder voor meer informatie en meld je aan voor dit evenement.

Lobi Sample sale

Ben jij op zoek naar kledingstukken van topkwaliteit voor een scherpe prijs? Dan mag je onze Sample Sale niet missen! Hier vind je unieke items en heb je de kans om persoonlijk kennis te maken met ons merk. Bovendien draag je bij aan een duurzamere wereld door deze samples een tweede kans te geven.

We hebben meer dan 120 samples in verschillende maten voor je klaar hangen. Of je nu opzoek bent naar een
T-shirt, trui of hoodie (maten XXS tot 2XL). Wij hebben het allemaal. Zelfs voor de kids zijn er nog verschillende lobi T-shirts (maten tussen 98 en 152).


Meld je aan!

Unieke items

Tijdens de Sample Sale bieden we unieke items aan die je nergens anders kunt vinden. En het beste nieuws? Al deze items worden verkocht voor een fractie van de oorspronkelijke prijs. Dat betekent dat je niet alleen een uniek item scoort, maar ook nog eens flink bespaart op je aankoop. Win-win!

Persoonlijke ervaring

Tijdens de Sample Sale is het mogelijk om onze basis kledingstukken te passen en te voelen. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je de perfecte maat hebt en dat de kleding perfect bij jouw stijl past. Daarnaast heb je ook nog eens de mogelijkheid om Nick zelf in het echt te spreken!

Duurzaamheid

Wij vinden duurzaamheid ontzettend belangrijk en willen daarom onze oude samples een tweede kans geven. Door onze Sample Sale te bezoeken, draag jij ook een steentje bij aan een duurzame wereld. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet een prachtig kledingstuk dragen dat ook nog eens duurzaam is geproduceerd?

Goed doel

Iedere aankoop draagt bij aan een goed doel. We doneren van ieder verkocht item €1,00. Met deze bijdrage kunnen wij tweedehands kleding doneren aan kansarme gezinnen in Suriname.

Items & prijzen


0
T-shirts

0
T-shirts Kids

0
Truien

0
Hoodies

0
Tassen

0
Accessories​

Datum, tijd en plaats

Op zaterdag 1 april 2023 vindt onze Sample Sale plaats. We starten om 10.00 uur en zijn er tot 14.00 uur. Het adres is Thomas Edisonweg 33, Drunen. Hieronder vind je een kaartje, zodat je precies weet waar je moet zijnMeld je aan!

Waarom aanmelden?

Met het aanmeldformulier kunnen wij gemakkelijker en overzichtelijker de bezoekersstroom bijhouden. Zo weten wij hoeveel mensen we kunnen verwachten en kunnen we ons daarop voorbereiden met een hapje en drankje.

Daarnaast hebben we de mogelijkheid om persoonlijk contact met jou op te nemen. We kunnen je op de hoogte houden van eventuele veranderingen in het programma, zoals bijvoorbeeld een last-minute wijziging van de locatie.

Aanmelden Lobi Sample Sale

Naam(Vereist)
Voer een nummer in van 1 tot 10.

Alles op een rijtje

Locatie

Thomas Edisonweg 33 in Drunen.

Tijd

We starten om 10.00 uur en zijn er tot 14.00 uur.

Datum

Zaterdag 1 april 2023. Geen grap. Beloofd.

Betalen

Je kunt betalen met je pinpas en ook met cash.

BLL THE LABEL | Thomas Edisonweg 33 | 5151DH | Drunen | Noord-Brabant | +31(0) 73-711 47 75 | [email protected]