fbpx
We leveren gratis | Blijf veilig | Blijf binnen!

About

Over ons

het verhaal

Ik ben Nick en 6 jaar geleden, in 2013, besloot ik mijn leven over een andere boeg te gooien. Het leven in Suriname bood me onvoldoende uitdaging en ik besloot naar Nederland te verhuizen om in Den Bosch Technische bedrijfskunde te gaan studeren.

het avontuur

Mijn avontuur begon op 22 juli 2013 in Vlijmen. Een klein Brabants dorpje waar ik ging samenwonen met een neef. Geen vrienden en geen familie hier. Alles was nieuw. Het noodlot sloeg na een jaar toe. Ik raakte mezelf kwijt en belandde in een zwart gat. Een depressie. Verdriet, heimwee en te weinig zelfvertrouwen waren hier de oorzaken van.

Ik leefde op de automatische piloot en stond op het punt mijn avontuur in Nederland te beëindigen. Op dat moment kwam ik Marly tegen. Mijn redder. Marly gelooft in me, heeft me lief en leerde me het leven weer te waarderen. Dit is precies de tekst die ik op mijn borstkas getatoeëerd staat “Bribi, Lobi, Libi.”

Bribi, Lobi, Libi staat voor geloof, liefde en leven.
Heb geloof in jezelf en alles wat je doet, heb lief en leef het leven.

Dankzij deze drie peilers ben ik boven mezelf uitgestegen. Ik ben al twee jaar eigenaar van mijn eigen kledinglabel genaamd BLL THE LABEL. Hiermee wil ik door kleding mijn verhaal vertellen zodat ik de rest van de wereld kan inspireren.

“Heb geloof in jezelf en alles wat je doet, heb lief en leef het leven.”

Nick Kasmo
Founder